Josipovićeva 56, 10410 Velika Gorica, Hrvatska +385 1 621 7854

Vjenčanja

Prepustite proslavu svog najvažnijeg dana u životu profesionalcima.

Korak po korak do najvažnijeg – DA!

Neka vaši prvi koraci započnu upravo u Bistrou Babriga. Vjenčanje je jedan od najvažnijih, najuzbudljivijih i zasigurno najvećih dana u Vašem životu.
Iskusni tim Bistra Babriga stavlja na raspolaganje svoje znanje i profesionalnost kako bi mladencima njihov dan bio zaista poseban. Te kako bi svi uzvanici kući ponijeli srce puno lijepih uspomena. Možemo vam pomoći da vaše snove ostvarite na najlakši način. Pobrinut ćemo se za svaki detalj – angažirati ćemo profesionalnog fotografa i glazbu, organizirati prijevoz i još mnogo toga samo za Vas...
Jedinstvena lokacija, vrhunska gastronomska ponuda, profesionalna usluga i briga posvećena detaljima čine ovo mjesto idealnim za vaše vjenčanje iz snova. Bit će nam zadovoljstvo upoznati Vas s našom ponudom, bilo da želite intiman obred u privatnosti ili galantni prijem.
Mi Vas nećemo iznevjeriti. U ugodnoj atmosferi i neobveznom razgovoru s našim stručnim timom uvjerite se da je Bistro Babriga idealno mjesto početka vašeg zajedničkog života.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na mob +385 91 154 6657 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vjenčanje - dekoracija stola - 01
Vjenčanje - dekoracija stola - 02
Vjenčanje - dekoracija stola - 03
Vjenčanje - dekoracija stola - 04
Vjenčanje - mladenci - 05

Adresa

Bistro Babriga
Josipovićeva 56
10 410 Velika Gorica, Hrvatska

Bistro Babriga

Josipovićeva 56, 10410 Velika Gorica
+385 1 621 7854

Facebook Tripadvisor