O nama

Više od 25 godina tradicije i predanog svome poslu.

Dobro došli u

bistro Babriga

Mjesto na kojem će Vaša nepca kušati nešto posve novo!

Sigurni smo da ćete uživati u ugodnom ambijentu restorana Babriga, udaljenog nekoliko minuta od središta Velike Gorice, u blizini sportskog centra Udarnik. Prostor je pogodan kako za poslovne ručkove i susrete, tako i za intimnija obiteljska okupljanja. Bistro Babriga obiteljski je ugostiteljski objekt koji svojim gostima nudi specijalitete tradicionalne turopoljske kuhinje. Posebno izdvajamo bele žgance s tropom te odrezak Josipović. Naši gosti prepoznaju kvalitetnu uslugu i dobra jela pripremljena isključivo prema domaćoj recepturi uz koja nudimo pomno odabrana vina iz naše vinske karte. Dođite, posjetite nas u ugodnoj atmosferi i uživajte u bogatoj ponudi finih jela uz kvalitetnu uslugu!

Unutarnji prostor ima kapacitet 60 mjesta, što je idealno za organizaciju događaja i dolazak skupina gostiju. Pošaljite upit ili rezervirajte mjesta već sada!

Događanja

Steak night

Burger night

Turopoljska večer

Gablece svakog radnog dana poslužujemo od 10 do 14 h - 30 kn

U skladu s novom europskom regulativom, Bistro Babriga je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija